PRinterface vellenoffset en rotatieoffset

PRinterface is een intermediair in de grafische industrie met meer dan 30 jaar ervaring in vellen-offset en rotatie-offset. Met onze kennis zijn wij voor u ‘de interface’ tussen pre-press, press en after-press.

Over Ons

PRinterface is een intermediair in de grafische industrie met meer dan 30 jaar ervaring in vellen-offset en rotatieoffset (heatset en coldset). Met onze kennis zijn wij voor u ‘de interface’ tussen pre-press, press en after-press.

Wij zijn gespecialiseerd in magazines, boeken, brochures, reisgidsen, kranten en catalogi. Kwalitatief hoogwaardig drukwerk vereist creativiteit, kennis en ervaring. Als onafhankelijk intermediair vinden wij de juiste partners voor uw drukwerk met als gegarandeerd resultaat “Optimale kwaliteit tegen de scherpste prijs!” Tevens kunnen wij de verspreiding van uw drukwerk verzorgen.

Doelstelling PRinterface
Onze doelstelling is om als onafhankelijke intermediair voor onze relaties besparingen te realiseren, zowel op de kosten van het drukwerk en verspreiding als in de begeleiding van het proces. Onze ervaring biedt u daarnaast een prima adviserende rol in de keuze van papiersoort, formaat, druktechniek en verspreiding.